FOKUS

  • International
  • Photography
  • Award

WEDDING

Përfshin fotografi të marra nga një fotograf zyrtar në një dasmë, të tilla si portrete të nuses dhe dhëndrit ose ndonjë moment interesant gjatë eventit. Fotografitë duhet të bëhen në ditën aktuale të dasmës. Ju lutemi bëni kujdes se fotografitë e bëra gjatë sesioneve fotografike reklamuese dhe punëtorive nuk do të pranohen.

Fotografitë duhet të jenë bërë në periudhen kohore 2020 – 2022. Editimi i lejuar i fotografisë përfshin prerjen, rregullimin e kontrastit dhe shkëlqimit, korrigjimin e ngjyrave, desaturimin, retushimin e vogël që nuk ndryshon foton tërësisht. Nuk është e pranueshme: futja e elementeve nga fotografi të tjera ose përdorimi i ndonjë teknike tjetër që nuk përmendet në listën e ndërhyrjeve të lejuara.

 

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy